Christmas Coffee
Kardemummaa Kahvia Tallink-likööriä Kermaa
Lisää
kahvinpuruihin 1 tlk kardemummaa
ja valmista
kahvi normaalisti. Kaada likööri totimukin pohjalle,
kaada päälle kardemumma kahvi.
Valuta
pinnalle varovasti lusikan avulla
vatkattu kerma.
Kuuma
Cassis
2 cl tummaa rommia
3 cl mustaherukkalikööriä
8 cl kuumaa vettä
Omenatoti
Makusiirappi
3 dl
sokeria
4 dl
vettä
2
vaniljatankoa
6
tähtianista
10
kardemumman palkoa
2
appelsiinin kuorta
Yhteen annokseen
2 dl
kuivaa omenasiideriä
2 cl
calvadosta
Valmista iso annos makusiirappia,
sillä se säilyy hyvin ja näin sitä on
aina
saatavana. Paahda sokeri kevyesti.
Lisää vesi ja mausteet. Hauduta
noin
kaksi tuntia. Jäähdytä.
Siivilöi mausteet pois.
Mittaa 2 cl calvadosta totilasin pohjalle.
Lämmitä kattilassa omenasiideriä ja
mausta se tekemälläsi siirapilla.
Kaada kuuma siideri lasiin calvadoksen
päälle.
|