400 g kesäkurpitsaa
500g jauhelihaa
valkosipulia maun mukaan
100 g sulatejuustoa
140 g tomattipyre
2 dl kermaa
suolaa
basilikaa
mustapippuria
paprikajauhetta
2dl juustoraastettahalutessasi sieniä
Annoksessa
145 kcal
HH 6,6 g |
|
Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.
Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut
sienet). Sulata joukkoon sulatejuusto ja lisää myös tomattipyre, kerma ja
mausteet. Anna hautua hetki. Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros
kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.
Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.
Paista 200asteessa 30-45min.
|