1 |
kpl |
sipuli |
2 |
kpl |
valkosipulinkynsi |
500 |
g |
paistijauhelihaa |
½ |
tl |
suolaa |
|
|
maustepippuria |
1 |
tl |
sokeria |
2 |
prk |
tomaattimurskaa |
3 |
rkl |
tomaattipyreetä |
2 |
kpl |
lihaliemikuutio |
2 |
dl |
vettä |
3 |
dl |
pätkäspagettia |
1 |
pss |
herne-maissi-paprika |
|
|
oreganoa,
basilikaa ja
persiljaa |
|
|
|
|
|
Ravintosisältö:
146 kcal / 100 g
HH 9,7 g
|
|
|
Kuullota sipuli ja
ruskista kevyesti jauheliha, mausta suolalla ja
pippurilla. Lisää valkosipuli,
tomaattimurska, pyree, sokeri, mausteet ja liemikuutiot. Anna
kiehua 10 minuuttia.
Lisää vesi ja spagetti ja
keitä kunnes pasta on kypsää. Lisää herne-maissi-paprika
ja anna kiehahtaa. Lisää persilja. Tarkista maku.
|