Coca-Cola puhdistusaineena

free web graphics bar

 

 

 

 

Coca-cola siivouksessa ja tahrojen poistossa.  

Vinkkejä virvoitusjuoman käyttämisestä kotitaloudessa.

Sivulle 1

Sivulle 2

Sivulle 3

 

WC:n puhdistus

Kaada hiukan Coca-Colaa wc-pönttöön, anna vaikuttaa n. tunnin ajan ja hankaa lika pois.

 

 

Auton akun puhdistaminen

Käytä Coca-Cola auton akkujen syöpyneen pinnan käsittelyssä. Suihkuta juomaa oleellisille alueille ja hankaa sitten pintaa teräsharjalla.

 

 

Hiusvärin muokkaaminen

Jos hiuksiisi laittamasi väri on liian tumma, laita tukkaasi hiukan Coca-Colaa. Anna vaikuttaa puolen tunnin ajan. Huuhtele hiukset ja voit huomata värin muuttuneen.

 

 

Ruuvien löysentäminen

Kaada ruuville Coca-Colaa ja anna nesteen vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Tämän jälkeen ruuvi on paljon helpompi kiertää löysemmälle.

 

 

Veritahrojen poistaminen

Coca-Cola pystyy poistamaan veritahrat vaatteista ja muista kodin pinnoista. Kaada juomaa suoraan tahralle, anna vaikuttaa n. puolen tunnin ajan ja pese vaate normaalisti pesukoneessa.

 

 

Öljytahrat

Coca-Cola poistaa kaikenlaiset öljytahrat esimerkiksi lattialta, matoilta, huonekaluista, vaatteista, uunista, hellalta tai muista vastaavista paikoista. Sinun tarvitsee vain laittaa nestettä suoraan tahralle, antaa sen vaikuttaa muutaman minuutin ajan, ja poistaa sitten vedellä.

 

 

Maalitahrojen poisto huonekaluista

Jos huonekaluillesi on tippunut maalia ja haluat poistaa tällaiset tahrat, kasta rätti Coca-Colaan ja hiero kyseistä aluetta.Jotta voisit viimeistellä puhdistuksen, pyyhi alue niin, että se ei jää tahmeaksi.

 

 

Pannujen ja kattiloiden puhdistus

Ajan kuluessa pannujen ja kattiloiden väri alkaa tummua. Jotta voisit palauttaa niiden entisen kiillon, laita hiukan tätä hiilihappoa sisältävää juomaa niiden pinnalle. Anna nesteen olla muutaman minuutin ajan, jotta tahrat häviävät.

 

 

Ruosteen irrottaminen

Jos metalliset esineesi keräävät ruostetta, voit puhdistaa ne helposti Coca-Colalla. Liota esineitä pienessä määrässä Coca-Colaa ja anna nesteen vaikuttaa yön yli. Seuraavana aamuna voit puhdistaa ne vaivatta ja nähdä kadoksissa olleen kiillon.

 

 

Rasvatahrojen poisto

Sinun tarvitsee vain laittaa hiukan Coca-Colaa pesukoneeseen, mutta itse asiassa vieläkin parempi vaihtoehto on laittaa sitä suoraan tahroille.

 

 

Lähde: Askel terveyteen

 

 

 

Sivulle 1

Sivulle 2

Sivulle 3