500 g |
katkarapuja |
|
Rucola-salaattia |
5 cm |
purjosipulia |
10 cm |
kurkkua |
1 iso |
tomaatti |
1 dl |
herneitä |
1 kpl |
sitruuna |
|
tillinoksia |
|
|
Rhode Island-kastike: |
1 dl |
majoneesia (kreikk. jogurttia) |
1 rkl |
ketsuppia |
½ tl |
chiliä |
1 tl |
konjakkia |
|
mustaa pippuria |
|
Valmista kastike sekoittamalla
kaikki ainekset keskenään. Mausta
mustapippurilla ja suolalla. Anna kastikkeen maustua ainakin tunnin ajan
jääkaapissa.
Sekoita katkaravut,
salaatti, purjosipuli, kurkku, tomaatti ja herneet kulhossa. Annostele
salaattiainekset tarjolle annosmaljoihin ja lusikoi kastike päälle.
Koristele annos
tillinoksilla ja sitruunaviipaleella.
|