Voileipäkakku kalasta
|
|
Vispaa kerma vatkaimella tai tehosekoittimella. Puserra liivatelehdistä vesi pois ja sulata ne kuumaan sitruunamehuun. Anna seoksen jäähtyä hiukan ja sekoita sula liivate hyvin kermavaahdon joukkoon tilavassa kulhossa. Sekoita raejuusto, lohi, creme fraisse, kermavaahto, vihannekset ja mausteet kulhossa ja kaada seos leipäviipaleiden päälle vuokaan. Lado vielä päällimmäiseksi vehnäpaahtoleipäviipaleet ja kostuta kevyesti kalaliemellä. Nosta kelmun reunat kakun suojaksi ja laita yöksi jääkaappiin Irrota reuna ja siirrä kakku apulautasen avulla tarjoiluvadille. Koristele kakun pinta kurkkuruusukkeilla ja tomaattilohkoilla. Voit käyttää myös esim. lohisuikaleita, katkarapuja, kananmunalohkoja ja tilliä. |