Kookospannacotta

(4 annosta)
Helppoa ja herkullista pääsiäisen jälkiruoaksi

 
 TULOSTA

 

     
 

400g kookosmaitoa

4 liivatelehteä
4 dl maustamatonta jogurttia
1 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
1/4 dl sitruunamehua

Tarjoiluun:
hedelmäsalaattia
siirappia

   
 
 
  • Pistä liivatteet likoamaan kylmään veteen. Kuumenna kookosmaito kattilassa. Purista liivatteista neste pois ja lisää ne kuuman maitoon. Anna jäähtyä hetken.

  • Sekoita joukkoon jogurtti, sitruunamehu, sokeri ja vaniljasokeri .

  • Laita seos annosmaljoihin ja anna jähmettyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia.

  • Tarjoa hedelmäsalaatin ja hunajan kanssa.

    Valmistusaika: noin 1,5 tuntia hyytymisaika 2 t