Täytetyt munanpuolikkaat

Pääsiäisen alkupaloiksi täytettyjä munanpuolikkaita, käyvät muuhunkin alkupalapöytään

 
 TULOSTA

 

 

 

5 kananmunaa
1 dl kreikkalaista jogurttia
1,5 tl sinappia
1 tl sitruunamehua
  sokeria
  suolaa
  pippuria

 

 

Keitä munia 10 minuuttia.  Kuori munat ja halkaise ne kahtia. Irrota keltuainen varovasti.

Valmista kastike lisäämällä jogurtin joukkoon sinappi, sokeri ja sitruunan mehu . Mausta suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.

Muussaa haarukalla puolet keltuaisista ja lisää kastikkeeseen. Nostele tai pursota tahna lusikalla munanvalkuaisten päälle keltuaisten paikalle.

Nosta munanpuolikkaat tarjoiluastiaan ja raasta loput keltuaiset munien päälle. Koristele katkaravuilla ja tillinoksilla.