|
|
Ainekset:
2 kananmunaa
120 g valkosuklaata
120 g tuorejuustoa
|
|
-
Esilämmitä uuni
170 asteiseksi
-
Särje munat ja
laita valkuaiset
ja keltuaiset
eri astiaan.
Laita valkuaiset
jääkaappiin.
-
Riko suklaalevy
palasiksi ja
laita palat
kulhoon. Sulata
suklaa
laittamalla
kulho kuumaa vettä
sisältävän
kattilan päälle.
Sekoita, kunnes
suklaa on
sulanut
pehmeäksi.
-
Lisää juusto ja
sekoita suklaan
kanssa.
-
Lisää keltuaiset
ja sekoita.
-
Vatkaa
valkuaisia
kunnes sekoitus
on tarpeeksi
paksua ja lisää
se taikinaan.
Sekoita hyvin.
-
Kostuta
leivinpaperi
öljyllä ja
vuoraa sillä n.
15 cm:n pyöreä
kakkuvuoka.
-
Kaada taikina
vuokaan ja
kolauta sitä
hiukan pöytää
vasten
ilmakuplien
poistamiseksi.
- Laita vuoka
leivinpellille.
Kaada vähän
kuumaa vettä
pellille.
-
Paista ensin 170
asteessa 15
minuuttia ja
sitten toiset 15
minuuttia 160
asteessa.
Sammuta uuni,
mutta jätä vuoka
vielä sisälle
uuniin 15
minuutiksi.
- Ripottele
tomusokeria
jäähtyneen kakun
pinnalle.
|