Broilerin koipia herneiden ja mantelin kera

 

 

 

1 kg

koipi-reisipaloja

  öljyä
2 tomaattia
3 valkosipulinkynttä
2 sipulia
400 g herneitä
12 mantelia
  merisuolaa
  mustapippuria
1 dl valkoviiniä
1 viipale paahdettua vaaleaa leipää
  oreganoa

 

 

   

Ruskista palat hyvin öljytilkassa ja lisää ne pataan.

Silppua tomaatit, sipulit ja kaksi valkosipulinkynttä. Kuullota niitä pannulla 15 minuuttia vähän väliä sekoittaen ja kaada sitten kanojen päälle.

Lisää herneet ja 4 dl vettä, suolaa ja pippuria ja anna hautua kannen alla 30 minuuttia.

Murskaa tai jauha mantelit, yksi valkosipulinkynsi ja paahdettu leipäviipale. Sekoita niihin valkoviini, kaada seos pataan ja tarkista maku. Sekoita hyvin ja anna padan hautua vielä 10 minuuttia.

Tarjoa keitetyn riisin kera.