Bigin kalakakku
|
|
Valmista täytteet:
TÄYTE 1 Sekoita astiassa kalasäilyke, tuorejuusto ja tillisilppu
TÄYTE 2
Sekoita astiassa creme
fraiche ja Kallen mätitahna
(maun mukaan)
Tee MUNAVOI ja KALALIEMI
Aseta laakealle
tarjoiluastalle reilun
kokoinen leivinpaperi, jonka
päälle asetat 3
leipäviipaletta rinnakkain Kostuta viipaleet kalaliemellä
Levitä paksu kerros
katkaraputuorejuustoa
leiville
Levitä seuraava kerros
leipäviipaleita kakun päälle
ja kostuta kalaliemellä.
Levitä päälle runsaasti
munavoita. Tee kuten
edellä, mutta levitä päälle
tekemäsi
kalasäilyke-juustotahna Viimeisen
kerroksen päälle levitä
creme fraiche tahna
Levitä vielä
viimeiseksi 3 siivua kakun
kanneksi ja kostuta
kalaliemellä Nosta
leivinpaperin reunat kakun
päälle ja sulje ne sekä
päädyt nuppineuloilla kiinni Nosta kakku
jääkaappiin tekeytymään
mieluummin yön yli Kuorruta
kakku creme fraichella,
jonka voit maustaa makusi
mukaan tai
katkaraputuorejuustolla Koristele
katkaravuilla tai
lohisiivuilla,
pikkutomaateilla,
kurkkusiivuilla,
paprikasilpulla..... ja
tillisilpulla. |